martes, 27 de diciembre de 2011

Vivac Gervasutti


Un refugio de alta tecnología situado a 2.870 metros en Mont Blanc. Tiene un aspecto futurista con unas dimensiones de 8,00 x 3,40 x 2,40 metros que hacen un total de 30 metros cuadrados de superficie y con un peso de 1980 kg. La instalación cuenta con una zona para comer y un espacio para que duerman 12 personas, también está conectado vía Wifi permanentemente con el valle para poder ser monitorizado desde allí o bien consultar la previsión meteorológica. La electricidad se genera con una serie de placas solares dispuestas sobre el techo de la estructura.
Un refugi d'alta tecnologia situat a 2.870 metres a Mont Blanc. Té un aspecte futurista amb unes dimensions de 8,00 x 3,40 x 2,40 metres que fan un total de 30 metres quadrats de superfície i amb un pes de 1980 kg. La instal·lació compta amb una zona per menjar i un espai perquè dormin 12 persones, també està connectat via Wifi permanentment amb la vall per poder ser monitoritzat des d'allí o bé consultar la previsió meteorològica. L'electricitat es genera amb una sèrie de plaques solars disposades sobre el sostre de l'estructura.
A high-tech shelter located at 2870 meters in the Mont Blanc. It has a futuristic look with dimensions of 8.00 x 3.40 x 2.40 meters for a total of 30 square meters and a weight of 1980 kg. The facility has a dining area and a space to sleep 12 people, is also permanently connected via wireless to the valley to be monitored from there or check the weather forecast. Electricity is generated with a series of solar panels arranged on the roof of the structure.







 

3 comentarios:

  1. cada cop escriviu coses més interessants!
    Anims noies!

    ResponderEliminar
  2. Porto seguint aquest blog des del seu inici i cada cop m'agrada més el seu contingut. L'acabo d'afegir a favoritos.

    Com a aficionat a la neu m'ha interessat especialment la última entrada, es podrien fer projectes d'aquest estil als Pirineus. Seguiu aixi!!

    ResponderEliminar
  3. Quines vistes més brutals. Més que un refugi sembla un lloc on poder passar uns dies aïllat de tot i descansant!

    ResponderEliminar